1. MASAN GRADUATE ENGINEER - KỸ SƯ TRẺ MASAN (TUYỂN
TOÀN QUỐC)
Mô tả công việc:
6 tháng đầu tiên:
- Tham gia công việc thực tế tại các bộ phận với các Mentor
- Hiểu các quy trình vận hành chính của nhà máy
- Vận hành được các thiết bị, hệ thống trong phạm vi phân công
18 tháng tiếp theo:
- Tham gia các dự án cải tiến, lắp đặt mới, tái cấu trúc
- Nhận trách nhiệm cụ thể trong một dự án
- Nghiên cứu một lĩnh vực cụ thể (theo phân công) và báo cáo
Tốt nghiệp:
- Tốt nghiệp chương trình và được thăng tiến lên vị trí giám sát
Yêu cầu:
- Sinh viên Việt Nam tốt nghiệp từ các trường Đại học khối ngành kỹ
thuật trong nước hoặc tại nước ngoài
- Năm tốt nghiệp: 2022 2023 2024
- Chuyên ngành: Cơ điện tử tự động hóa điện điện tử, Cơ khí chế tạo cơ
khí động lực, Điện điện công nghiệp – nhiệt lạnh, Công nghệ thực phẩm (Hóa
hữu cơ, hóa thực phẩm, vi sinh, hóa lý), Kỹ thuật hóa học ( hóa thiết bị,
polymer, hóa vô cơ)
- Xếp loại tốt nghiệp từ Khá trở lên
- Trình độ Tiếng Anh: Toeic 500 trở lên hoặc IELTS 5.0 trở lên hoặc Bằng
B trở lên hoặc tương đương
Ứng tuyển:
Nhận hồ sơ ứng tuyển duy nhất tại link:
https://forms.gle/n8hpfLVCTX86po7p9
2. GIÁM SÁT TỰ ĐỘNG HÓA
Mô tả công việc:
- Quản lý toàn bộ các hoạt động về hệ thống điều khiển và tự động hóa
cho nhà máy, hỗ trợ kỹ thuật, cải tiến kỹ thuật, hệ thống kỹ thuật để
đảm bảo đạt được tầm nhìn và các mục tiêu về kỹ thuật của dây chuyền sản
xuất
- Kiểm soát chi phí bảo trì cho khu chế biến và đóng gói
- Triển khai công việc cho nhân viên thực hiện kế hoạch bảo trì
- Thực hiện nội quy, quy chế nhà máy về ATLĐ, PCCC, 5S
Yêu cầu:
- Tốt nghiệp đại học chuyên ngành Tự Động Hóa, Cơ Điện Tử, Cơ Khí Chế
tạo máy,...
- Có 5 năm kinh nghiệm trở lên làm việc trực tiếp với thiết bị tự động
hóa, lập trình PCL, tích hợp hệ thống mạng điều khiển
- Có kinh nghiệm về lập kế hoạch, tổ chức và điều phối công việc hiệu
quả
- Có kinh nghiệm về thiết bị tự động điều khiển, quản lý kỹ thuật, quản
lý an toàn và môi trường, hệ thống (ISO, GMP, HACCP)
- Kỹ năng lãnh đạo , giải quyết sự cố, và định hướng chiến lược cho lĩnh
vực kỹ thuật và tự động hóa
- Kỹ năng phát triển và thực hiện các thực hành, tiêu chuẩn hóa và hướng
dẫn kỹ thuật
- Có kinh nghiệm quản lý dự án và các dự án cải tiến liên tục
- Kỹ năng về quản lý công việc và thời gian
3. GIÁM SÁT BẢO TRÌ CƠ KHÍ (NGÀNH HÀNG SỮA)
Mô tả công việc:
- Tổ chức cho nhân viên KTCN và nhân viên kiểm tra giám sát chất lượng
trong khu vực chế biến
- Tham gia giám sát và thực hiện các thử nghiệm về thiết bị mới, công
thức mới
- Ban hành, hướng dẫn quy trình sản xuất, GMP,GHP,HDCV... cho bộ phận và
sản xuất và giải quyết sự cố chất lượng xảy ra trong quá trình sản xuất.
- Lưu trữ tài liệu,hồ sơ, kiểm soát mẫu lưu , thực hiện 5S nơi lưu trữ,
đồng thời báo cáo kịp thời tình hình chất lượng sản phẩm
- Phân tích các số liệu, tổng hợp ghi nhận các trouble shooting
- Đề xuất các cải tiến, sang kiến giúp tăng hiệu quả trong quá trình sản
xuất
Yêu cầu:
- Kinh nghiệm tối thiểu 3 năm ở công ty thực phẩm hoặc hàng tiêu dùng .
- Nắm vững kỹ thuật sản xuất sản phẩm & có kiến thức về phương pháp kiểm
soát quá trình (process control)
- Biết sử dụng các công cụ thống kê, phân tích số liệu , công cụ sáng
tạo VD : QC 7 Tools, mind map & Kaizen
4. CHIEF OF ENGINEERING - FMCG
Job description:
- Being responsible for the efficient and effective
maintenance, repair, and optimization of all mechanical systems and
equipment in a FMCG manufacturing facility. This includes overseeing the
preventive maintenance program, troubleshooting breakdowns, and
implementing improvements to increase equipment reliability and
productivity.
- Develop and oversee the implementation of a comprehensive preventive
maintenance program for all mechanical equipment, including production
machinery, HVAC systems, compressors, pumps, and other supporting
infrastructure.
- Analyze equipment performance data and maintenance records to identify
areas for improvement and implement corrective actions.
- Manage a team of skilled mechanics, technicians, and vendors to ensure
timely and effective maintenance and repair of equipment.
- Coordinate with production and other departments to minimize downtime
and ensure smooth manufacturing operations.
- Stay up-to-date with industry trends, technologies, and best practices
in mechanical maintenance and equipment management.
- Develop and maintain a spare parts inventory system to ensure the
availability of critical components.
- Collaborate with engineering and operations teams to provide input on
equipment selection, layout, and process improvements.
- Ensure compliance with all relevant safety regulations and standards.
- Prepare and manage the mechanical maintenance budget, track expenses,
and report on key performance indicators.
- Provide training and mentorship to the maintenance team to enhance
their skills and knowledge.
Job requirements
- Bachelor's degree in Mechanical Engineering/ Automation Engineering or
upper.
- 10 - 15 years experience working in maintenence and automation in a
FMCG manufacturing environment with at least 3 – 5 years of experience
working in a management position.
- Strong technical knowledge of mechanical systems, including
pneumatics, hydraulics, and electrical controls.
- Proficient in the use of maintenance management systems: Krones / KHS
/ Sidel / Tetra Park system, ....
- Excellent problem-solving, analytical, and decision-making skills
- Ability to lead and motivate a team of technicians and mechanics
- Strong communication and interpersonal skills
- Knowledge of relevant safety regulations and best practices
5. SHE MANAGER
Job description:
- Manage all Labor Safety activities at factories under HG site:
Pressure equipment safety; Electrical safety, Fire protection system
safety; Safety at work positions includes risk assessment, working
posture and internal traffic safety to achieve factory goals.
- Coordinate with department heads to deploy, inspect, monitor and
evaluate pressure equipment processes, electricity, fire protection
systems and equipment at work locations. Control processes and
regulations in accordance with the Law.
- Field inspection, general assessment according to Policy on Electrical
Safety of the factory.
- Inspect fire-fighting systems and equipment monthly, prepare reports
to check the good performance of the fire-fighting system
- Update private information, decrees, documents of the state,
investors, and partners on occupational safety including: Pressure
equipment, electricity, fire and explosion prevention, workplace safety
and local information.
- Coordinate and investigate related incidents and develop solutions to
prevent accidents related to machinery to achieve set targets.
- Organize and conduct annual fire prevention and fighting drills.
- Participate in giving suggestions to factory directors on labor safety
measures, providing constructive feedback on labor safety situations in
production to minimize accidents for people and equipment.
- Guide, declare, and investigate occupational accidents (if any) in
accordance with current laws. Regularly report the situation of
occupational safety, occupational accidents and occupational hygiene to
direct management.
Job requirements
- Graduated from University or higher with majors: Occupational Safety,
Labor Protection, etc.
- 5 - 7 years of experience in Labor Safety management. At least 3 years
of experience working in a management position
- Have professional knowledge of Safety, Health, and Environmental
Managemen
- Able to work independently and under high pressure while also having
high teamwork ability.
6. QA SUPERVISOR - BREWING BEER
Job description:
- Develop GMP, GHP procedures Food safety issue trouble shooting
Continuous improvement in FSMS
- Develop detailed GMP standards and procedures for each product
category manufacturing
- Design, verify and validate the cleaning and sanitizing method (GHP)
base on current processing line at the factories
- Lead or participate in quality or cost saving based improvement
projects on GMP, GHP
- Assess, audit and inspect new equipment, processing line, factory
Job requirements
- At least bachelor degree in Food Science/Technology or Microbiology
- At least 2 year experiences working as microbiologist, hygienist or QA
responsible for 5S, hygiene and GMP
- Refer candidate understand cleaning method and have experience in
processing line (understand machine design, chemical activity and food
safety compliance)
- ISO 22000 - Food Safety Management Systems
- HACCP- Hazard Analysis and Critical Control Points System
- ISO 9001 - Quality Management Systems
Quyền lợi ứng viên:
- Thu nhập cạnh tranh.
- Lương tháng 13 và thưởng thành tích cuối năm hấp dẫn.
- Du lịch hàng năm và các chế độ phúc lợi khác của Tập Đoàn.
- Môi trường làm việc năng động, sáng tạo và chuyên nghiệp.
Vị trí số (1): Ứng tuyển duy nhất tại
link:
https://forms.gle/n8hpfLVCTX86po7p9
Vị trí số (2) đến vị trí số (5) nộp hồ sơ
qua email: Linhpc@msc.masangroup.com
SĐT: Mr. Linh – 0559 179 813
Địa chỉ nhà máy: KCN Sông Hậu, Xã Đông Phú, Huyện Châu Thành, Hậu
Giang
(Nhà máy giáp ranh Cần Thơ Từ cầu Quang Trung đi hướng cảng Cái Cui 9km) |